Η Βέροια στον μεγαλύτερο διαγωνισμό Ρομποτικής στην Ελλάδα!

Τη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ανακοίνωσε πρόσφατα η Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας, δηλώνοντας μάλιστα πως η συμμετοχή της θα γίνει με τις περισσότερες ομάδες από οποιαδήποτε άλλη ακαδημία ρομποτικής στην Ελλάδα!

Η Ακαδημία Ρομποτικής της πόλης μας θα συμμετέχει στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2019 του WRO Hellas, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό Ρομποτικής ο οποίος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 3000 συμμετοχές από μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου όλης της χώρας. Τα τελευταία 5 χρόνια, ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE, ενώ για το σχολικό έτος 2018-2019 ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου. Η διοργάνωση μάλιστα έφτασε να προωθείται τόσο πολύ που η COSMOTE ανέλαβε την παραγωγή της πρώτης ελληνικής ταινίας με θέμα την Εκπαιδευτική Ρομποτική, το Robogirl.

esoteriko23

Σημαντικά τα νέα για το μέλλον της εκπαίδευσης στην πόλη μας. Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στην Ακαδημία Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας, η οποία επιτελεί εξαιρετικό έργο και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μιας πόλης σαν τη Βέροια, την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να διακριθούν σε ένα τόσο καινοτόμο χώρο όπως αυτός της Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Όσοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να γνωρίσουν περισσότερα για την Εκπαιδευτική Ρομποτική αλλά και να μάθουν τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν στα νέα τμήματα της Ακαδημίας που θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ομάδα της Ακαδημίας Ρομποτικής ΠΑ.ΜΑΚ. Βέροιας στο τηλέφωνο 697 0036 427.