Easy Education: "Νέα δωρεάν παροχή! Μάθε τις διαφορές μας!"

Το Κέντρο Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Easy Education ανακοινώνει ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ παροχή προς τους εν ενεργεία και εν δυνάμει μαθητές του.

Με την επιλογή προγραμμάτων σπουδών πληροφορικής προς απόκτηση απαιτητού πιστοποιητικού από ΑΣΕΠ & ιδιωτικό τομέα, παρέχουμε τη δυνατότητα αξιοποίησης, από τους σπουδαστές μας, 5GB ΔΩΡΕΑΝ αποθήκευσης στον παγκόσμιο ιστό από τη Microsoft έτσι ώστε να έχουν από οπουδήποτε πρόσβαση (κινητό, tablet, pc) σε όλα τους τα αρχεία, οποιασδήποτε μορφής, όπου κι αν βρίσκονται. Φυσικά και στο χώρο του κέντρου μας.

Στόχος; να μπορούν να μεταφέρουν απορίες, εργασίες ή δουλειά που έχει υλοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος έτσι ώστε να υποστηριχθεί το εξαιρετικό μαθησιακό αποτέλεσμα και όπου και εάν υποδείξουν το πιστοποιητικό τους να αποδεικνύει το τι πραγματικά μπορούν να παράγουν σε θέμα εργασίας είτε για τον μαθητικό, φοιτητικό ή εργασιακό τους βίο.

Ταυτόχρονα είμαστε από τα πρώτα κέντρα πανελλαδικά, που έχει υιοθετήσει την εκπαίδευση του Office σε ότι πιο νέο έχει να αναδείξει η Microsoft, τη σουίτα Microsoft Office 2016.

Το άμεσο όφελος που προκύπτει είναι η κατοχή ενός επικαιροποιημένου, απόλυτα σύγχρονου και με ισχύ δια βίου πιστοποιητικό πληροφορικής.

Ωφεληθείτε επιλέγοντας οργανωμένη κατάρτιση, αποκτήστε τις απαραίτητες δεξιότητες στηρίζοντας τη παραγωγικότητά σας, κατατάσσοντας παράλληλα, τον εαυτό σας ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Μάθε για την νέα εκπτωτική πολιτική επιβράβευσης, επιλογής προγραμμάτων σπουδών, με εκπτώσεις έως και 40%.

Easy Education: Εδώ τα χρήματά σου και ο χρόνος σου πιάνουν τόπο!

Επιλέξτε ένα ή και επιπλέον από τα προγράμματα σπουδών μας και απολαύστε τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες!

Υπ. Σπουδών: Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος
Πληροφορίες
Βέροια: Εληάς 1 & Καπετάν Άγρα 6
www.easy-education.gr 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλ1: 2331070102