Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με πρωινό ωράριο στο ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο

Το ΚΔΑΠ Σχολείο στο Σύννεφο στην Βέροια, ετοιμάζει για τους μικρούς του φίλους ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με πρωινό ωράριο για την περίοδο των εορτών!

Θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, χειροτεχνίες, κατασκευές, παιχνίδια,χορό κ.α.

Απαραίτητη δήλωση- κράτηση θέσης.

Τι είναι το Σχολείο Στο Σύννεφο ΚΔΑΠ;

Το Σχολείο Στο Σύννεφο είναι ένα σύγχρονο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που στοχεύει στην σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ποιοτικά παιδαγωγικα προγράμματα για τα παιδια. Τα προγράμματα είναι δομημένα έτσι ώστε για να αναπτύξουν περισσότερο τις δεξιότητές τους και να διευρύνουν τις δυνατότητές τους με την καθοδηγηση παιδαγωγού ή αλλης εξειδικευμένης ειδικότητας.

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας του ΚΔΑΠ;

Το ΚΔΑΠ είναι ανοιχτό καθημερινα 14.00-22.00 και λειτουργει σε δύο βάρδιες για τους κατόχους voucher και για τους ιδιώτες. Το Σάββατο είναι ανοιχτό από τις 10.00-15.00 με δήλωση συμμετοχής.

Κατα τις ημέρες των εορτών και αργιών των σχολείων (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι και επίσημες αργίες) το ΚΔΑΠ εχει πρωινή λειτουργία. 8.00-16.00.

Μπορεί κάποιος που είναι κάτοχος voucher να μεταφέρει το κουπόνι του κατα την διάρκεια της σχολικής χρονιάς;

Καθε κάτοχος voucher έχει δικαίωμα να ζητήσει το κουπόνι του απο τον υπεύθυνο του ΚΔΑΠ που το έχει και να το μεταφέρει σε όποια άλλη δομη ΚΔΑΠ επιθυμεί.

Ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας.

Το πρόγραμμα για τους κατόχους voucher είναι δωρεάν.

Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331303247 και 6985659681 και στην σελίδα του ΚΔΑΠ στο Facebook Σχολείο Στο Σύννεφο ΚΔΑΠ.