Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στην αυλή του σχολείου μας ξεκίνησε γιορτή. Άρχισε να μετράει ο χρόνος αντίστροφα και άναψε το καράβι μας .Τα παιδιά, μας τραγούδησαν τα κάλαντα και το μουσικό παραμύθι με καράβι τις ‘’7 νότες και 2 λέξεις ‘’μας ταξίδεψε. Η γιαγιά Μελίνα (Μελίνα Νικολaϊδου) με τον μουσικό Αλέξανδρο Σολάκογλου μας μίλησαν για την Ελπίδα και το Όνειρο και κυρίως για το πόσο σημαντικό είναι να κρατάμε εκείνων την αλήθεια που μας κάνει να μένουμε πάντα παιδιά . Δυο κόσμοι , ο Γκρίζος της Αλήθειας και ο Πολύχρωμος του Ονείρου γίνηκαν ένα και συμφώνησαν σ’ ένα πράγμα ‘’ Ζει ο Αι Βασίλης , ζει στις καρδιές μας ‘’.

Μια γιορτή γεμάτη μηνύματα, κέφι, χορό, κατασκευές, Face painting, χριστουγεννιάτικο παζάρι, με ζεστό γλυκό κρασί ,ψητά κάστανα και γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους .

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους:
 Σβαρνογιαννοπούλου Έλενα
 Γλυκά ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ
 Σιάσιο Κωνσταντίνο
 Κωνσταντινίδη Ηλία
 Κωνσταντινίδη Θεόδωρο
 Δ.Σ. του 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους γονείς που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, να πραγματοποιηθεί η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή . Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον διευθυντή κο Γκιορτζή Εμμανουήλ και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που είναι πάντα αρωγοί και συνεργάτες στις δράσεις του Συλλόγου μας, τον μουσικό του σχολείου μας κο Σαρακατσιάνο Αντώνη που συντόνισε την χορωδία για τα κάλαντα καθώς και τον εκπαιδευτικό κο Μπατσαρά Γιώργο που συνόδευε με το ακορντεόν του.

Ευχαριστούμε επίσης μέσα από την καρδιά μας τους: Αγάπη, Άννα, Βίκυ, Γεωργία, Γιώτα, Γιώτα, Δήμητρα, Ελένη, Ελένη, Ελεονώρα, , Έμη, Ιωάννα, Κορίνα, Μαρία, Νικολέτα, , Σοφία, Σπυριδούλα, Φανή, Φανή ,Φωτεινή, Χρύσα, Αντώνη, Γιάννη, Γιώργο, Παναγιώτη, Σωτήρη, Χρήστο, τον Μιχάλη (Αι Βασίλη )και την Έλενα (γυναίκα του Αι Βασίλη), που ακούραστα για άλλη μια φορά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία το νέο έτος".