Δυναμική κινητοποίηση γονέων στην Ειρηνούπολη για το άλυτο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών

Κινητοποίηση των γονέων του Γυμνασίου – Λυκείου Ειρηνούπολης είχαμε την Τετάρτη για το πρόβλημα που παραμένει άλυτο αυτό της μεταφοράς των μαθητών από και προς τα σχολεία α’ θμιας και β’ θμιας εκπαίδευσης.

Οι γονείς αγανακτισμένοι αναγκάζονται οι ίδιοι να μεταφέρουν τα παιδιά τους δίνοντας έναν άνισο αγώνα με την καθημερινότητα. Σε πολλές περιπτώσεις αρκετοί μαθητές αναγκάζονται να διασχίσουν τον δρόμο Αγγελοχωρίου – Ζερβοχωρίου που παρουσιάζει μεγάλη κίνηση οχημάτων με αρκετούς κινδύνους όπως και με αγέλες σκυλιών που υπάρχουν στην περιοχή.

Εκπρόσωποι των γονέων την ίδια μέρα συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαιτζίδη για το ζήτημα που παραμένει άλυτο από τις αρχές του σχολικού έτους, με τον αντιπεριφερειάρχη και τους μεταφορείς να διαβεβαιώνουν ότι οι μεταφορά μαθητών θα γίνει κανονικά από Δευτέρα. Θυμίζουμε ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με την μεταφορά μαθητών Γυμνασίου – Λυκείου (από Αρχάγγελο, Ανω και Π. Ζερβοχώρι, Πολυπλάτανο) αλλά και το δημοτικό Πολυπλατάνου – Αρχαγγέλου.

Οι γονείς μας διαβεβαίωσαν ότι εάν δεν λυθεί άμεσα το ζήτημα θα υπάρξει συνέχεια των αντιδράσεων με περαιτέρω κινητοποιήσεις και άλλες πρωτοβουλίες.