Εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενες επιμορφώσεις στον τομέα της ειδικής αγωγής

Τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, στηρίζουν με συνέχεια και με συνέπεια τον υποψήφιο και τον ενεργό εκπαιδευτικό. Με κύριο γνώμονα την ανεύρεση, τη συντήρηση ή την ανέλιξη της θέσης εργασίας, τα κέντρα έχουν προβεί σε νέους κύκλους τμημάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, με στόχο να παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας ανά την Ελλάδα τα μέγιστα εφόδια στη συμμετοχής τους σε προκηρύξεις προσλήψεων εκπαιδευτικών, είτε στις προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλίκων είτε σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και με βάση τις πρόσφατες προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής και γενικής αγωγής, διοργανώνει εξ αποστάσεως σεμινάρια στο αντίστοιχο θεματικό αντικείμενο.

Εξ αποστάσεως επιμορφωτικά σεμινάρια 400 ωρών που μοριοδοτούν στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Δηλώστε συμμετοχή έως 16/11 στα νέα τμήματα που ξεκινούν στις 19/11 και εξασφαλίστε  τιμή προσφοράς.

  1. Ειδική Αγωγή 
  2. Ειδική Αγωγή και Νέες Τεχνολογίες
  3. Ειδική Αγωγή: Διαφοροποίηση & Ανάπτυξη προγραμμάτων

 

  1. 4.Εκπαίδευση Συνοδών Παράλληλης Στήριξης

 Παρακολουθείστε τη μοριοδοτούμενη επιμόρφωση 400 ωρών και συνολικής διάρκειας 3 μηνών με τίτλο “Εκπαίδευση Συνοδών Παράλληλης Στήριξης”, μέσω της ασύγχρονης εκπαίδευσης και αποκτήστε αυξημένα επαγγελματικά προσόντα στο αντικείμενο της παράλληλης στήριξης, επικυρωμένα με βεβαίωση παρακολούθησης. Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα που ξεκινά στις 19 Νοεμβρίου εδώ .

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23111 10186 (ώρες τηλεφωνικού κέντρου: 10.00-17.00 Δευ-Παρ).

  1. Ετήσια επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (450 ώρες)

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης, σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης, Easy Education, οργανώνουν και υλοποιούν σε κύκλους το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» διάρκειας 450ωρών, που μοριοδοτεί τους υποψήφιους και τους εντάσσει στους επικουρικούς πίνακες. Σημαντική σημείωση: η βεβαίωση επιμόρφωσης αναγράφει τον όρο «Ετήσια Επιμόρφωση», το σύνολο των ωρών (450), το ακριβές διάστημα διάρκειας του τμήματος στο οποίο συμμετείχε ο επιτυχών, καθώς και την επικύρωση από τον δημόσιο φορέα (ΚΕΔΙΒΙΜ ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας).

Συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Έναρξη νέου τμήματος: 16 Νοεμβρίου 2018

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Τηλεφωνικό Κέντρο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας, 210 3003 913 (ώρες τηλεφωνικού κέντρου: 10.00-16.00 Δευ-Παρ).

Με το πέρας των σεμιναρίων χορηγούνται:

  • Μοριοδοτούμενη Βεβαίωση Επιμόρφωσης σεμιναρίου
  • Επιλογή Αριστείας: Προαιρετικά, καθένας εκπαιδευόμενος δύναται να αποκτήσει συμπληρωματική βεβαίωση που αποδεικνύει εξαιρετικό μαθησιακό αποτέλεσμα με ό,τι αυτό σημαίνει στην αγορά εργασίας βαρύνοντας απόλυτα το βιογραφικό του επιτυχόντα.

Παρακολούθηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μοριοδοτούμενου επιμορφωτικού σεμιναρίου 100 ωρών στην Οργάνωση και τον Σχεδιασμό Διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευομένους.