1ο Βραβείο στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό για τον έλεγχο του καπνίσματος, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδία για ένα κόσμο χωρίς κάπνισμα». Το σχολείο έλαβε μέρος με ένα έργο ζωγραφικής με θέμα « Η ζωή χωρίς κάπνισμα» και κατέκτησε το 1ο βραβείο στην κατηγορία των Ειδικών Σχολείων.

Το παραγόμενο έργο ζωγραφικής αποτέλεσε προϊόν μιας ομαδικής προσπάθειας τεσσάρων μαθητών υπό την καθοδήγηση τριών καθηγητριών και την αρωγή του διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συμμετοχής μας είναι ότι οι μαθητές πολλαπλασίασαν τα μαθησιακά τους οφέλη και ενημερώθηκαν για τις αρνητικές συνέπειες του καπνίσματος.

Η παρουσίαση των βραβευμένων έργων και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την 6η Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για τον έλεγχο του καπνίσματος, το οποίο θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα.

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό είναι: Η Αντωνοπούλου Νικολέτα, ο Μπουζινόπουλος Ευστάθιος, ο Σαράφης Δημήτριος και ο Σιδηρόπουλος Βλαδίμηρος- Χρήστος, ενώ οι καθηγήτριες είναι η Αθανασιάδου Ελένη ΠΕ25, η Κατσιγιαννοπούλου Σταματία ΠΕ08 και η Σπυροπούλου Μαρία ΠΕ02.