Δωρεάν 2ωρο μάθημα Ρομποτικής από την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια!

Η Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια ανακοινώνει πως προσφέρει σε όλους τους μαθητές της πόλης, ηλικίας 6 έως 16 ετών, ένα ΔΩΡΕΑΝ 2ωρο μάθημα Ρομποτικής.

Στόχος αυτής της δράσης από την Ακαδημία είναι η γνωριμία όλων των νέων της πόλης με την Εκπαιδευτική Ρομποτική, αλλά και η εμπειρία του μαθήματος Ρομποτικής από το πιο ολοκληρωμένο και διεπιστημονικά διαμορφωμένο πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην Ελλάδα, αυτό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!

Τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα θα υλοποιούνται από την Δευτέρα, 15/10 έως και το Σάββατο 20/10, σε ωράριο που βολεύει μαθητές και γονείς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου στα ολοκαίνουργια εργαστήρια της Ακαδημίας, Πιερίων 67, Βέροια, καθημερινά 17.00-20.00 ή και τηλεφωνικά στο 697 003 6427.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ακαδημίας: https://www.robotikiakadimia.gr/beroia/ και ακολουθήστε την επίσημη σελίδα στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Βέροιας.

Δείτε τους χώρους της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στη Βέροια:

robo xor1robo xor2robo xor3