Logo

Ενθουσιασμός για την Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. στη Βέροια

Μεγάλο ενθουσιασμό αλλά και πληθώρα συμμετοχών εμφανίζει η Ακαδημία Ρομποτικής του ΠΑ.ΜΑΚ. στη Βέροια μέσα σε ελάχιστες μόνο ημέρες από την έναρξη της λειτουργίας της.

Ο ερχομός της Ακαδημίας ενθουσίασε μαθητές και γονείς της Βέροιας (αλλά και της ευρύτερης περιοχής!) καθώς τα συγκεκριμένα προγράμματα έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, αλλά έχουν βραβευτεί κιόλας για την ποιότητά τους σε πανελλαδικό επίπεδο.

Έντονο ενδιαφέρον ωστόσο σημειώνεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου η νεολαία αλλά και γονείς μαθητών της Βέροιας εμφανίζουν ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τα συγκεκριμένα προγράμματα Ρομποτικής, με τις συμμετοχές στα προγράμματα της Ακαδημίας να αυξάνονται καθημερινά.

Οι γονείς και μαθητές που ενδιαφέρονται για τα προγράμματα της Ακαδημίας έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους πιστοποιημένους Εκπαιδευτές της Ακαδημίας είτε τηλεφωνικά είτε και από κοντά στα εργαστήρια της Ακαδημίας στην οδό Πιερίων 67, Βέροια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν έως και την Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου.

Τηλ. Επικοινωνίας: 697 003 6427

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.robotikiakadimia.gr/beroia/, αλλά και στην επίσημη σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook: Ακαδημία Ρομποτικής Βέροιας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb