Η ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Ειδικό Σχολείο Βέροιας

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βέροιας την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου γιόρτασε την 5η Πανελλήνια Ημέρα σχολικού Αθλητισμού- Ευρωπαική Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018.

Το μήνυμα της ημέρας «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ» δόθηκε στους μαθητές μας, συμμετέχοντας σε αθλητικές δραστηριότητες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της του Σχολείου μας.

Προσκεκλημένοι στο σχολείο ήταν:

Ο προπονητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης της ομάδας «Φίλιππος Βέροιας» , Γιώργος Τσιαλτζούδης και ο διακεκριμένος αθλητής Βαγγέλης Τσιαλτζούδης.

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση-επίδειξη του αθλήματος και στη συνέχεια οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία μέσω βιωματικών κινητικών δράσεων να έρθουν σε επαφή με το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μέσα από την οργανωμένη αθλητική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο άθλημα και τους κανόνες του, να συμμετέχουν ενεργητικά όλοι οι μαθητές μας με την καθοδήγηση των προπονητών και των εκπαιδευτικών, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ψυχαγωγία , την άσκηση τους, γνωρίζοντας παράλληλα ένα νέο άθλημα που πιθανόν να το επιλέξουν στον ελεύθερό τους χρόνο.