Ευρωπαϊκή διάκριση για το 5ο ΓΕΛ Βέροιας

Γι άλλη μια χρονιά απονεμήθηκε στο 5ο ΓΕΛ Βεροίας από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning, κατόπιν αξιολόγησης, η εθνική ετικέτα ποιότητας για την ηλεκτρονική ευρωπαϊκή συνεργασία «How about some Salmon? Dionysios Solomos #Gr_eTwinclusion»

https://live.etwinning.net/projects/project/152989 

https://scuolecremona.wixsite.com/dionysios-solomos 

Tο έργο αυτό υλοποιήθηκε με τα εξής σχολεία συνεργάτες:

1) 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, 2) Liceo Statale delle Scienze Umane «S. Anguissola», Ιταλία 3) ICS Cremona Uno, Ιταλία

Η εθνική ετικέτα ποιότητας είναι η απτή αναγνώριση στους καθηγητές και τα σχολεία για το υψηλό επίπεδο των eTwinning δραστηριοτήτων τους. Στους μαθητές, προσφέρει μία ενίσχυση στην προσπάθειά τους, και στο σχολείο γενικότερα, μία δημόσια επιβεβαίωση της δέσμευσής του για την ποιότητα και την ειλικρίνεια σε μία Ευρωπαϊκή συνεργασία.

Το έργο αυτό ενσωματώθηκε στο μάθημα της Ερευνητικής Εργασίας της Β τάξης του Λυκείου. Συμμετείχαν και εργάστηκαν γι αυτό 30 μαθητές.

Ο αξιολογητής του έργου από την Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning έγραψε

«Συγχαρητήρια! Υλοποιήσατε ένα πολύ δημιουργικό έργο το οποίο διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να θεωρηθεί επιτυχημένο: ενεργή συμμετοχή των μαθητών, μεγάλη αλληλεπίδραση, δημιουργική χρήση εργαλείων ΤΠΕ, πολύ καλή οργάνωση του Twinspace, παιδαγωγική καινοτομία, συνεργατικές δραστηριότητες και αξιολόγηση. Καλή συνέχεια στο έργο σας και ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Υπηρεσία Στήριξης.»