Logo

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βέροιας

Τη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, το πρωί της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018, παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Διονύση Διαμαντόπουλου, του Αντιδημάρχου Παιδείας, Γιώργου Σοφιανίδη, του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας, Δημήτρη Κατσαβού, του Προέδρου της Τ.Κ. Κουλούρας, Γιώργου Λιολιόπουλου, του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουλούρας, Θωμά Νικολόπουλου, και του συνόλου της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου.

Η αίθουσα που τοποθετήθηκε πρόσφατα από το Δήμο Βέροιας δίπλα στο κεντρικό κτήριο του δημοτικού αναμένεται να ενισχύσει το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων του σχολείου, αναπτύσσοντας ποικίλες συμπληρωματικές προς τη σχολική διδασκαλία δράσεις.

dimarxos kouloura

Μάλιστα, τα εγκαίνια της αίθουσας συνδυάστηκαν με την έναρξη έκθεσης αφιερωμένης στη νομισματική ιστορία της Ελλάδας, τα εκθέματα της οποίας συμπληρώθηκαν και φιλοτεχνηθήκαν από τους νεαρούς μαθητές του σχολείου, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στη δράση «Money Matters» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Erasmus +» που υλοποιείται σε συνεργασία με σχολεία από την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Σλοβακία, εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονται τις ημέρες αυτές στην Κουλούρα και παραβρέθηκαν επίσης στα εγκαίνια της αίθουσας.

kouloura 3

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb