Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε περιβαλλοντικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Νάουσας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Νάουσας προσκαλεί τα σχολεία της Α/Θμιας & Β/θμιας της περιφέρειας Ημαθίας εάν το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην παρακολούθηση και υλοποίηση περιβαλλοντικών προγραμμάτων του Κ.Π.Ε. μέχρι τις 23/12/2018.

Τα σχολεία θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 12 Οκτωβρίου με αίτησή τους, που επισυνάπτεται, προς το Κέντρο Περιβαλλοντικής δηλώνοντας το σχολείο που ανήκουν, το τηλέφωνο του σχολείου, το περιβαλλοντικό πρόγραμμα και την πιθανή ημερομηνία που επιθυμούν να το παρακολουθήσουν , την τάξη /τμήμα ευθύνης τους, τον αριθμό των παιδιών και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Επισημαίνεται ότι τα σχολεία που δεν θα δηλώσουν την συμμετοχή τους με αίτηση μέχρι την καταλυτική ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.

Η αίτηση θα υποβάλλεται απευθείας στο Κ.Π.Ε. Νάουσας είτε στο mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , είτε με φαξ στο 2332052053.

Τα περιβαλλοντικά προγράμματα του Κ.Π.Ε. Νάουσας είναι τα εξής:

α/α ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

1 Τα κατορθώματα μιας δροσοσταλιάς Ειδικό σχολ. Νήπια, Α΄& Β΄Δημ.

2 Ο θαυμαστός κόσμος του εδάφους Ειδικό σχολ. Νήπια, Α΄, Β΄, Γ΄,Δ΄ Δημ.

3 Αράπιτσα το ποτάμι μας Ειδικό σχολ. Γ΄,Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

4 Στα μονοπάτια του Βερμίου Γ΄,Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

5 Περι φυτών, μύθων και ιστορίας στη σχολή του Αριστοτέλη Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

6 Αγαπώ την πόλη μου γι’ αυτό κι ανακυκλώνω Ειδικό σχολ. Νήπια, Α΄, Β΄, Γ΄,Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

7 Νόστιμα και υγιεινά προϊόντα από τη μάνα γη- Αειφορική διαχείριση της γεωργικής γης. Γ΄,Δ΄, Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

8 Κλωστές και νήματα στ’ αδράχτια της βιομηχανικής Νάουσας Ε΄, Στ΄ Δημ., Γυμν. Λύκειο

Το Κ.Π.Ε εφόσον συγκεντρώσει όλες τις αιτήσεις θα προβεί σε συνεννόηση με τους εκπαιδευτικούς για τη πιθανή ημερομηνία που θα υλοποιηθεί το περιβαλλοντικό πρόγραμμα και κατόπιν θα ενημερώσει τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς. Θα αναρτηθούν και οι σχετικοί πίνακες στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε http://kpenaousas.gr