Logo

Άνοιξε τις πύλες του το νέο Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Σε σχολείο κόσμημα οι μαθητές (φωτογραφίες, βίντεο)

Ένα νέο σχολείο - κόσμημα άνοιξε τις πύλες του και από σήμερα θα φιλοξενεί τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βέροιας. Οι πρώην εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Αγία Βαρβάρα επέστρεψαν στον Δήμο Βέροιας και ένα κομμάτι τους παραχωρήθηκε στο Μουσικό Σχολείο. Ο δήμος Βέροιας το προηγούμενο διάστημα ολοκλήρωσε τις εργασίες, τοποθέτησε τον εξοπλισμό και σήμερα o χώρος ήταν έτοιμος να υποδεχθεί τους μαθητές.

Σήμερα πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, τον αγιασμό έκανε ο Μητροπολίτης ενώ παραβρέθηκαν, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου (η οποία βοήθησε σημαντικά στην επιστροφή του ακινήτου στον δήμο) και οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Σοφιανίδης, Θανάσης Σιδηρόπουλος και o πρόεδρος ΔΗΠΕΘΕ Νίκος Μαυροκεφαλίδης. Μετά τον αγιασμό χαιρετισμό και καλή χρονιά στους μαθητές απηύθυναν, ο Μητροπολίτης, ο Δήμαρχος και ο Διευθυντής του Σχολείου ο Γιάννης Γεωργουδάκης (δείτε το παρακάτω βίντεο)

Δήμαρχος, Βουλευτής και Αντιδήμαρχοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις αίθουσες του νέου σχολείου αλλά και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μουσικής και να ενημερωθούν για τις χρήσεις τους.

 
 

Powered by flickr embed.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb