Προσλήψεις εκπαιδευτικών: Πώς θα μοριοδοτηθούν και θα ενταχθούν στους επικουρικούς πίνακες;

Ετήσιες επιμορφώσεις από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας.

Η παρακολούθηση επιμορφωτικών σεμιναρίων αποτελεί καίρια επιλογή όλων των πτυχιούχων τριτοβάθμιου ιδρύματος τόσο για ενίσχυση υπάρχουσας θέσης εργασίας, όσο και για την ανεύρεση νέας. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν και επιβάλλεται να αξιοποιήσουν ευκαιρίες επιπλέον μοριοδότησης για την διατήρηση της θέσης τους και δυνητικά για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Σημαντικό πλεονέκτημα για την ανεύρεση νέας ή ενίσχυση της υπάρχουσας θέσης εργασίας, αποτελεί η κατοχή πιστοποιητικών - βεβαιώσεων παρακολούθησης ΕΤΉΣΙΩΝ επιμορφώσεων που προσδίδουν μόρια στην Α’Βάθμια, τη Β’Βάθμια εκπαίδευση καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Με την παρακολούθηση των ετήσιων επιμορφώσεων στην ειδική αγωγή και στη διαπολιτισμική εκπαίδευση, ο εκπαιδευόμενος δύναται να ενταχθεί στους επικουρικούς πίνακες ή στους φημολογούμενους πίνακες διαπολιτισμικής εκπαίδευσης, αντίστοιχα. Επιπλέον, όλο και περισσότεροι εκπαιδευτικοί προχωρούν σε επιπλέον μετεκπαίδευση αναλαμβάνοντας την ετήσια επιμόρφωση στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων ή και σε συνδυασμό παρακολούθησης ετήσιων προγραμμάτων ώστε να διεκδικήσουν θέση διευθυντή ή υποδιευθυντή.

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στον τομέα της Δια Βίου μάθησης οργανώνει και υλοποιεί σε κύκλους τα παρακάτω ετήσια επιμορφωτικά προγράμματα:

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων» (450 ώρες)

Περίοδος αιτήσεων έως 14/09/2018

Έναρξη επόμενου τμήματος: 17/09/2018

Το σεμινάριο προσδίδει μοριοδότηση σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» (450 ώρες)

Περίοδος αιτήσεων έως 14/09/2018

Έναρξη επόμενου τμήματος: 17/09/2018

Το σεμινάριο αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ» (450 ώρες)

Περίοδος αιτήσεων έως 28/09/2018

Έναρξη επόμενου τμήματος: 01/10/2018

Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

  1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (200 ώρες)

Περίοδος αιτήσεων έως 14/9/2018

Έναρξη επόμενου τμήματος: 17/9/2018

Το σεμινάριο δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις τους ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.


Κάντε κλικ στους τίτλων των προγραμμάτων και μάθετε περισσότερα.

Κλείστε μία θέση στα νέα τμήματα που ξεκινούν τέλη Μαΐου και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΔΙΒΙΜ Τεχνολογικού Στερεάς Ελλάδας: 210 3003913 (help desk 10:00πμ - 16:00μμ)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Web site: www.diaviou-teiste.gr