Logo

Δήμος Νάουσας: Καλοκαιρινές γιορτές στους παιδικούς Αγγελοχωρίου και Βάλιας

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 έγινε η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου. Τα νήπια ντυμένα ναυτάκια παρέλασαν μπροστά στους γονείς και συγγενείς τους και τους κατέπληξαν με τον αυθορμητισμό τους και την ζωηράδα τους. Παρουσίασαν το σκετσάκι "ΤΑ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ", καθώς και διάφορα μουσικοκινητικά με θέμα τη "ΘΑΛΑΣΣΑ". Η γιορτή έκλεισε με τα μικρά "Ναυτάκια " να χορεύουν τη 'Φραγκοσυριανή" ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Σε όλα τα παιδιά μοιράστηκαν αναμνηστικά λευκώματα που επιμελήθηκαν οι δασκάλες τους κ. Αναστασία Σεπιτάνου και κ. Μαρίνα Μίχου,δωράκια και οι φάκελοι των μικρών μαθητών με τις εργασίες της χρονιάς .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ.Αθανάσιος Παντζαρτζίδης, ο Πρόεδρος του Αγγελοχωρίου κ. Ευθύμιος Σπαθόπουλος και πλήθος γονέων και συγγενών των λιλιπούτειων Ναυτών.

Στον βρεφονηπιακό Βάλιας

Την Παρασκευή 29-06-2018 τα παιδάκια του βρεφ/κου σταθμού Βάλιας πραγματοποίησαν την καλοκαιρινή γιορτούλα τους. Τα μεν βρεφικά τμήματα στον παιδότοπο (my place) όπου και παρουσίασαν μουσικοκινητικά τραγουδάκια, τα δε νηπιακά στον χώρο του Π.Σ. με θέμα της γιορτής «Ιστορίες Παραλίας». Τα παιδάκια καταχειροκροτηθήκαν από τους παρευρισκόμενους, διασκέδασαν και απόλαυσαν τα κεράσματα, πήραν τα αναμνηστικά και τα δωράκια τους και ευχήθηκαν σε όλους καλό καλοκαίρι.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb