Νάουσα: Εκδηλώσεις παιδικών σταθμών

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 τα παιδιά του Β΄Παιδικού Σταθμού Νάουσας συνοδευόμενα από τους γονείς και τις δασκάλες τους, επισκέφτηκαν το εκτροφείο άγριων πουλιών και ζώων στον Άγιο Νικόλαο Ναουσας, όπου ξεναγήθηκαν στο χώρο και θαύμασαν τα πουλιά και τα ζώα.

Στη συνέχεια διοργάνωσαν την καλοκαιρινή στις ‘’Τέσσερις Εποχές’’ με μουσικοκινητικά παιχνίδια, καλοκαιρινά τραγούδια και χορούς.

Στο τέλος όλα τα παιδιά δημιούργησαν μια όμορφη καλοκαιρινή κατασκευή.

Ο παιδικός πρώην ΠΙΚΠΑ

Την καλοκαιρινή γιορτή τους " Ας αρχίσουν οι χοροί " πραγματοποίησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού ΠΙΚΠΑ την Παρασκευή δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους σαν μικροί ηθοποιοί ερμηνεύοντας τραγούδια και εμπνευσμένες θεατρικές δημιουργίες πλημμυρίζοντας με χαρά και συγκίνηση γονείς, συγγενείς και φίλους που τα παρακολούθησαν. Και στο τέλος απόλαυσαν όλοι υπέροχα εδέσματα του μπουφέ.

Ο παιδικός Μαρίνας

Την Παρασκευή 22/6/2018 πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Π.Σ. Μαρίνας, με θέμα «Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ».

Μια φαντασμαγορική μουσικοκινητική παράσταση - αναπαράσταση του γνωστού μας παραμυθιού με υπέροχα σκηνικά, όμορφα μουσικοχορευτικά, καταπληκτικές ερμηνείες των μικρών πρωταγωνιστών - νηπίων του Π.Σ. που ενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε από τους κατασυγκινημένους γονείς και συγγενείς τους. Ένα φανταστικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του παραμυθιού με τη «Χιονάτη», τον «πρίγκιπα», την «κακιά βασίλισσα», τους 7 «νάνους», τον «κυνηγό» και τα «ζωάκια» του δάσους να ερμηνεύουν τους ρόλους τους αβίαστα σαν ενήλικες- επαγγελματίες ηθοποιοί.

Στο τέλος της γιορτής, προσφέρθηκαν στα νήπια χειροποίητες δωροκατασκευές γεμάτες με γλυκάκια.

Τη γιορτή τίμησε με τη παρουσία της η κα Χρυσούλα Μπατάνη, Διευθύντρια του Νομικού Προσώπου.