Ολοκληρώθηκε το Ακαδημαϊκό Έτος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στην Βέροια - Έγινε η απονομή βεβαιώσεων επιμόρφωσης (φωτογραφίες, βίντεο)

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το Ακαδημαϊκό Έτος του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών στην Βέροια και έγινε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου η απονομή των βεβαιώσεων ετήσιας επιμόρφωσης.

Τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν σε 16 τετράωρες συναντήσεις ανά δεκαπενθήμερο, από το Νοέμβρη 2017 έως τον Ιούνιο του 2018 και το τμήμα είχε αντικείμενα «Ψυχολογία-Κοινωνιολογία».

Η συντονίστρια Πάττυ Παπαδήμου - Θεοδωρίδου, στον χαιρετισμό της, κατά την διάρκεια των απονομών τόνισε ότι το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σοφιανίδης σημείωσε ότι το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών προσθέτει γνώσεις στην τοπική κοινωνία και θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά.

Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Σοφία Χατζηνικολάου επεσήμανε ότι το πρόγραμμα τη νέα χρονιά θα διδάξει "θεραπευτικές τεχνικές ενδυνάμωσης ψυχολογίας" με στόχο να μπορούν να φέρουν εις πέρας οι σπουδαστές δύσκολες καταστάσεις. Επίσης τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει και το Παιδικό Κοινωνικό Πανεπιστήμιο με τμήμα δημιουργικής γραφής. "Στόχος είναι μέσα από την γραφή να εκτονώσουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα που μας καταπιέζουν και να γίνουμε ένας κριτικός αναγνώστης κι όχι ένας παθητικός αποδέκτης" σημείωσε η κ. Χατζηνικολάου (δείτε στο παρακάτω βίντεο τις απονομές).

Τις βεβαιώσεις ετήσιας επιμόρφωσης έλαβαν οι:

Αντωνίου Φρόσω
Αντωνογιάννη Μαριάνθη
Ατμαζίδου Γεωργία
Γκαμπράνη Αικατερίνη
Γκουντρουμπή Ουρανία
Δημητρέση Ισιδώρα
Ηλιακοπούλου Αναστασία
Θεοδωρίδου Ευγενία
Καλονίκου Θεοδώρα
Καρασαλίδου Σοφία
Καρυπίδου Δέσποινα
Κονταξή Βασιλική
Κραιπαλίδου Αναστασία
Μακρυκώστα Μαργαρίτα
Μουστάκα Γραμματική
Μπαζούκη Κωνσταντία
Μπουζίκα Μαρία
Μπούρας Μιχήλ
Νεστοροπούλου Μαρία
Ντελιοπούλου Ευαγγελία
Παπαθεοδώρου Χριστίνα
Πατσιαβούρα Δήμητρα
Σαββίδου Μάρθα
Σεργιάδου Δήμητρα
Τάτσιου Αθανασία
Τοπαλίδου Κυριακή
Τσισμετζή Ζαφείρω
Τσομίδου Συμέλα
Χαλκιά Παναγιώτα
Χουλιάρα Λαμπρινή

Ειδικό βραβείο, επειδή ολοκλήρωσαν τον κύκλο σπουδών χωρίς απουσίες, έλαβαν οι:

Γραμματική Μουστάκα

Μαρία Μπουζίκα

Αναστασία Λιακοπούλου

Μαργαρίτα Μακρυκώστα

 
 

Powered by flickr embed.