Logo

Σε παραδοσιακό εργαστήρι ζυμαρικών και βιολογικών προϊόντων το Δημοτικό Νησίου

Την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018, το Δημοτικό Σχολείου Νησείου επισκέφτηκε το Κτήμα ΠΕΡΕΚ, στο Μονοπήγαδο Θεσ/νίκης. Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο παραδοσιακό εργαστήρι ζυμαρικών και βιολογικών προϊόντων και να ενημερωθούν για τον τρόπο παρασκευής τους με γνήσια υλικά.

Επίσης παρακολούθησαν ενημερώθηκαν για την υγιεινή διατροφή και τις μεγάλες θρεπτικές δυνατότητες που έχει, όταν ένα παιδί την ακολουθεί. Εκείνο που πραγματικά εντυπωσιάζει, είναι η προσέγγιση των μαθητών στο θέμα αυτό, που αφορά πάνω απ’ όλα την υγεία τους!

Γιορτή λήξης

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Νησίου ηξ γιορτή λήξης του Σχολικού Έτους 2017-18. Τα παιδιά όλων των τάξεων, έλαβαν μέρος σε παιχνίδια και σε γυμναστικές επιδείξεις διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Στο τέλος της γιορτής, οι μαθητές της Στ΄ τάξης εκφώνησαν λόγο, περιγράφοντας τις αναμνήσεις τους από τη μαθητική τους πορεία στο Δημοτικό μας σχολείο και τη συγκίνησή τους για τον αποχωρισμό τους από τα υπόλοιπα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Ακόμη, έλαβαν αναμνηστικό δώρο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb