Logo

Επιτυχημένη η αποχαιρετιστήρια γιορτή των δημοτικών παιδικών & βρεφονηπιακών σταθμών Δήμου Βέροιας (φωτογραφίες)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη καλοκαιρινή γιορτή των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στο γήπεδο μπάσκετ «Άρης Γεωργιάδης», με τη μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, γονέων και παιδιών.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Προϊσταμένη των Παιδικών Σταθμών του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Αθηνά Καπρίνη, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας Στέργιος Διαμάντης.

Στην τελετή βραβεύθηκε η βρεφονηπιοκόμος του βρεφικού σταθμού Μακροχωρίου και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Χρυσάνθη Πρωτοψάλτου, η οποία κατέκτησε το 1ο βραβείο στον διαδικτυακό διαγωνισμό παραμυθιού του MAXMAG και των εκδόσεων «Μεταίχμιο».

Στη συνέχεια όλα τα παιδιά διασκέδασαν με ζογκλέρ, μάγο, ξυλοπόδαρο, κλόουν, σαπουνόφουσκες, διαδραστικά παιχνίδια, μουσική και χορό, ενώ στο τέλος όλοι κεράστηκαν παγωτά.

Το παρόν έδωσε η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας Ελένη Γκόγκα, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη π. Καλλίνικος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος κ.α.

{jlex}flickr:72157667978147887{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb