Ενημερώθηκαν για το νερό από στελέχη της ΔΕΥΑ Βέροιας μαθητές του 3ου Δημοτικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημέρωση-παρουσίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ), του έργου, των παρεχόμενων υπηρεσιών και του τρόπου με τον οποίο υδροδοτείται η πόλη μας, στους μαθητές της τάξης Δ2΄ του 3ου Δημοτικού σχολείου της Βέροιας, έπειτα από πρόσκληση της Δ/ντριας κ. Ευγενίας Μιχαηλίδου.

Η ενημέρωση-παρουσίαση έγινε στο χώρο του σχολείου, στο πλαίσιο του μαθήματος Ευέλικτης Ζώνης με θέμα «Νερό, πηγή ζωής», με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων. Με τους μαθητές και τη δασκάλα τους, συνομίλησαν ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της επιχείρησης κ. Γεώργιος Μαυρίδης και ο Προϊστάμενος του Γρ. Ποιοτικού Ελέγχου κ. Ιωάννης Παντερμαράκης, ο οποίος και ενημέρωσε τους μικρούς μαθητές για τα θέματα ποιότητα του νερού της ΔΕΥΑΒ και των εμφιαλωμένων νερών, μετά από σχετικές ερωτήσεις τους.

Η δράση ολοκληρώθηκε στις βρύσες της αυλής του σχολείου, όπου τα παιδιά με τη δασκάλα τους είδαν από κοντά την αρχική διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου του νερού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μικροί μαθητές, οι μαθήτριες και η δασκάλα τους, φάνηκαν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στα θέματα του νερού και του περιβάλλοντος, με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Το Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΔΕΥΑΒ, εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια ένα πρόγραμμα γνωριμίας, των μαθητών (και όχι μόνο) του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου με την επιχείρηση με σκοπό την ενημέρωσή τους για το έργο της, το νερό και το περιβάλλον.