Ημερίδα παρουσίασης Erasmus από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας

Την Τετάρτη 28-3-2018 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε από το ΕΕΕΕΚ Αλεξάνδρειας η ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Επαγγελματική αυτονόμηση νέων με αναπηρίες στη γεωργία-Αρωματικά φυτά».

Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τους μαθητές του σχολείου και τους γονείς τους , ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, εκ μέρους της Διευθύντριας Β΄/θμιας εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Μαυρίδου Αναστασίας ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ Αλεξάνδρειας κ. Κατσιανίδης Ν., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Χαλκίδης Ισαάκ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Ράπτης Δ. , ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Αλεξάνδρειας κ. Κιουρτζής Στ., ο πατήρ Ιωάννης Ταβλαντάς ως εκπρόσωπος της Μητρόπολης, ο κ. Μπαλτάς Ηλ. ως εκπρόσωπος της Μεραρχίας και ο κ. Κουκιώτης Δ. ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Εισηγήσεις σχετικές με το θέμα της ημερίδας παρουσιάστηκαν από : τη Σχολική σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κ. Πηλείδου Κων/να, την εκπρόσωπο γονέων και κηδεμόνων ΕΣΑμεΑ κ. Ζαφειροπούλου, τον εκπρόσωπο του φορέα υποδοχής από την Κύπρο κ. Γιαννούλη Χρ., τον Διευθυντή και την εκπαιδευτικό της Πρότυπης Βιοτεχνικής Μονάδας ΟΑΕΔ Λακκιάς Θες/νίκης κύριο Γρηγορίου Β. και κυρία Στάθη Μ. αντίστοιχα καθώς και από την κ. Χωλίδου- Βαρζώκα Ελ. μητέρα μαθητή που συμμετείχε στο πρόγραμμα.