Logo

Ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα κολύμβησης 2ου τριμήνου στα Δημοτικά

Την Παρασκευή 16 Μαρτίου τελείωσαν τα μαθήματα κολύμβησης, μαθητών/τριών Γ' Δημοτικού, για το Β' τρίμηνο, που υλοποιεί η Ομάδα Φυσικης Αγωγης της ΔΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στο τρίμηνο αυτό συμμετείχαν 7 σχολεία με 120 μαθητές από τη Βέροια και την περιοχή της, ενώ από την περιοχη της Νάουσας έλαβαν μέρος 4 σχολεία με 70 μαθητές. Σε όλα τα παιδιά απονεμήθηκαν στο τέλος του τελευταίου μαθήματος αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. Στην απονομή που έγινε την Πέμπτη 15 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας για τα παιδια των Δημοτικών Σχολειων Πολυπλατάνου και Στενημάχου παρευρέθηκαν η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ.Μαυριδου Αναστασια, ο Αντιδημαχος Νάουσας κ. Δαγγας Στέλιος, οι Διευθυντές των σχολείων, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.

Ο αντιδήμαρχος στο χαιρετισμό του τόνισε πως πάντα ο Δήμος θα επιβραβεύει τέτοιες προσπάθειες παραχωρώντας το Κολυμβητήριο δωρεάν, ενώ η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας ανέφερε πως φτάσαμε σ αυτό το αποτέλεσμα μετά από σκληρή και μεθοδική δουλειά.Τέλος, ο Συντονιστής Κολύμβησης Ημαθίας κ.Ασημάκης Δημόπουλος παίρνοντας το λόγο είπε, πως για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν όλα τα Σχολεία της Περιφέρειας Νάουσας.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν και για το Γ' τρίμηνο τόσο στη Βέροια με τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου όσο και στη Νάουσα με τη συμμετοχή παιδιών της Δ' Δημοτικού.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb