Δράσεις του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Τη Δευτέρα και την Τετάρτη 12 και 14 Μαρτίου 2018 αντίστοιχα, η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού Χρύσα Λιούλια ενημέρωσε του μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας για τους κανόνες της υγιεινής που είναι απαραίτητο να τηρούμε για την προώθηση της ατομικής αλλά και της συλλογικής υγείας.

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 οι μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου επισκέφτηκαν το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης όπου στον κόσμο της Τεχνολογίας και των Δεινοσαύρων (Κοσμοθέατρο). Οι μαθητές επέστρεψαν γεμάτοι από νέες εμπειρίες και θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν από από την επίσκεψη αυτή.

Την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:30, στο εργαστήριο Η/Υ του σχολείου πραγματοποιήθηκε από το Διευθυντή του σχολείου η δεύτερη φάση του πρώτου κύκλου επιμόρφωσης των γονέων του σχολείου μας που αποσκοπεί στην προώθηση της δημιουργικής αξιοποίησης των Νέων Τεχνολογιών από γονείς και μαθητές για την ενίσχυση της μαθητικής απόδοσης και τη θωράκιση των μαθητών μας από τους κινδύνους του Διαδικτύου.