Logo

Τιμητική διάκριση για το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Βέροιας

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο- Λύκειο Βέροιας, έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό του British Council και του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας. Στον Διαγωνισμό έλαβαν μέρος 1080 μαθητές από 95 σχολεία, σε 40 πόλεις της Ελλάδας.

Το Ημαθιώτικο σχολείο με την ταινία «Το Πρελούδιο των Ονείρων» κατάφερε να κατακτήσει τιμητική διάκριση. 

20180308 110505

Σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου, έγινε στις 6 Μαρτίου, στο Μουσείο Μπενάκη η τελετή απονομής βραβείων του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού: «Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό εκφοβισμό».

Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην ταινία: Αντωνοπούλου Νικόλετα, Γρηγοριάδου Χαρίκλεια - Δέσποινα, Ντάγκας Αντώνιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πετρόπουλος Χρήστος, Στολτίδης Παναγιώτης- Αλέξανδρος, Τσιαμπούρης Κωνσταντίνος.

Επίσης συμμετείχαν οι μικροί: Κοζάρτσης Θεοφύλακτος, Οικονόμου Ανθή.
Οι καθηγητές που συνεργάστηκαν: Λαφάρα Ανθία, Μάκου Ιφιγένεια, Παπαγεωργίου Ελένη, Σπυροπούλου Μαρία.

"Ευχαριστούμε για την πλήρη στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο και την Υποδιευθύντρια του Σχολείου κ. Ψαρά Ελένη.

Επίσης, ευχαριστούμε το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό του σχολείου για την καθοριστική συμβολή στην ολοκλήρωση της ταινίας.
Για όλους εμάς τους συντελεστές της ταινίας το αποτέλεσμα μας συγκίνησε και μας χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι καλλιτεχνικής συμπόρευσης. Οι μαθητές μας κατάφεραν με έναν ευρηματικό τρόπο και με τον αυθορμητισμό τους να στείλουν το δικό τους μήνυμα για το σχολικό εκφοβισμό" αναφέρει η ανακοίνωση.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb