Logo

Easy Education - Μεγάλη Κλήρωση 2018: Κέρδισε ένα ταξίδι για δύο στην κοσμοπολίτικη Σκιάθο! Μάθε πως!

Η Easy Education, γιορτάζει τη 10ετή παρουσία της στο χώρο της πληροφορικής & των νέων τεχνολογιών κηρύσσοντας την έναρξη των επετειακών της δράσεων με μία μεγάλη κλήρωση. Τώρα έχετε την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε στη Σκιάθο για ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα.

Μια ολιγοήμερη απόδραση σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας, πάντα αποτελεί ευχάριστη πρόκληση, πόσο μάλλον όταν αφορά σε ένα νησί ξεχωριστό από τα προϊστορικά χρόνια ακόμα, παιδί της οικογένειας των Σποράδων που πλέει στα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Έχετε τη δυνατότητα, εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να απολαμβάνετε για 4 ημέρες την ανατολή ηλίου από τη θέση «Βασιλιά», τις βουτιές στη παραλία «Λαλαριά», τη βραδινή βόλτα στα γραφικά σοκάκια, τη γνωριμία με την γενέτειρα του Αλ. Παπαδιαμάντη.

Ακολούθησε τη διαδικασία και διεκδικήστε το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό με δώρο το τετραήμερο ταξίδι στη Σκιάθο από την Easy Education. Είναι απλή:

1. Μπείτε στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook, πατήστε like στη δημοσίευση και

2. κοινοποιήστε την στο προφίλ σας!

3. κλείστε μία θέση σε ένα πρόγραμμα σπουδών μας άμεσα, κάνοντας την εγγραφή σας (σημ.: Η δράση αφορά σε όσους έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή από 1/1/2018 ή πρόκειται να εγγραφούν στο εξής σε τμήμα δωρεάν κατάρτισης σπουδών πληροφορικής, αγγλικών, ή εξειδικευμένου προγράμματος).

Όροι Συμμετοχής:

  • Η κλήρωση αφορά σε άτομο που έχει ακολουθήσει και τα τρία βήματα της διαδικασίας.
  • Το δώρο δε μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο άτομο.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου με ηλεκτρονικό τρόπο και ο νικητής θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, με σχετικό δημοσίευμα.
  • Ο νικητής καλείται να εμφανισθεί στα κεντρικά γραφεία της Easy Education, σε διάστημα 10 ημερών από την ημέρα της ανάδειξής του.
  • Το ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα Ιουλίου ή Αυγούστου 2018.
  • Η προσφορά παρέχεται σε συνεργασία με το τουριστικό πρακτορείο Tseas Travel, το οποίο είναι υπεύθυνο και για την υλοποίηση του ταξιδιού.
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb