Σήμερα η ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Easy Education και η μεγάλη κλήρωση

Από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education ανακοινώθηκαν τα εξής:

Η επιβράβευση για τη στήριξη σας; Μπαίνετε στη ΚΛΗΡΩΣΗ για ένα ολοκαίνουργιο laptop (4GB RAM & SSD δίσκο) και ένα Κινητό τηλέφωνο (Samsung Galaxy J7 2017!!)

Από ιδρύσεως, εν έτη 2008, έχουμε ιδρύσει το τμήμα κοινωνικής πολιτικής της Easy Education, όπου αδιάκοπα φροντίζει κάθε χρόνο και με συγκεκριμένο προγραμματισμό, μέρος των κερδών μας να επιστρέφει στη κοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο ή δράση.

Όλοι μας στην Easy Education πιστεύουμε ακράδαντα στην αλληλοϋποστήριξη στη παροχή και στην επιστροφή, μιας και οι ιδιωτικοί φορείς - επιχειρήσεις είναι ένας ζωντανός οργανισμός στον ιστό της κοινωνικής συνοχής.

Για δεύτερο έτος, τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του κέντρου μας επιλέξαμε να της αποδώσουμε φιλανθρωπικό χαρακτήρα στηρίζοντας και αναδεικνύοντας το έργο του Ομίλου Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας.

1. Με 1 € στηρίζω τα άπορα παιδιά!
2. Συγκεντρώνουμε ρούχα παιδικά, παιχνίδια και τρόφιμα μακράς διαρκείας!
3. Ανταλλαγή δώρων μεταξύ των μικρών μας φίλων.
4. Επιπλέον δωράκια για όλα τα παιδιά που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.00, περιμένουμε εσάς και τα μέλη της οικογένειας σας στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education, να διασκεδάσουμε για καλό σκοπό στον Πολυχώρο ΕΛΙΑ, αίθουσα SALA στη Βέροια.

Στο κέντρο μας αλλά και κατά τη διάρκεια της γιορτής έχετε τη δυνατότητα , εφόσον το επιθυμείτε, να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή αγοράζοντας κουπόνια αξίας 1€ με τα οποία θα συμμετέχετε αυτόματα και στην κλήρωση.

Στο τέλος της βραδιάς όλα τα έσοδα από την αγορά κουπονιών θα διατεθούν στον Όμιλο Προστασίας Άπορου Παιδιού Βέροιας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιδικά ρούχα. Παρακαλούμε όπως φέρετε ότι θεωρείτε μη αναγκαίο για εσάς, για κάποιους να είστε σίγουροι ότι είναι...

Easy Education
Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
Βέροια
Εληάς 1
1ος ‘Οροφος
Καπετάν Άγρα 6 Ισόγειο
Τηλ: 23310 70102
Τηλ2: 23310 22004
Τηλ3 2311110186
Url: www.easy-education.gr 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.