Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του φροντιστηρίου "Λέξις"

Μία γιορτή υψηλού επιπέδου, που περιελάμβανε μοντέρνο Ελληνικό Χορό, Σύγχρονο Μοντέρνο χορό, και Hip-hop, αλλά και την άψογη εκτέλεση Αγγλικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όλοι όσοι βρεθήκαμε στην «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΛΕΞΙΣ».

Η παιδική αθώα και ανέμελη ζωντάνια κι ενέργεια των μικρών μαθητών που τραγούδησαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν για 25η συνεχόμενη χρονιά στον Κινηματογράφο Σταρ το περασμένο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που γέμισε τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ.

Την γιορτή άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής των φροντιστηρίων «ΛΕΞΙΣ» Κος Αντώνιος Τούσικος, τονίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα φροντιστήρια, με αδιαμφισβήτητη απόδειξη των 145 πτυχίων που έχουν δοθεί φέτος σε LOWER & PROFICIENCY, αλλά και στις άλλες γλώσσες Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Πληροφορική, με την σωστή προετοιμασία που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια στα κέντρα ξένων γλωσσών ΛΕΞΙΣ.

lexis giorti2

Σε μικρά καλόγουστα βίντεο-κλιπάκια, παρουσιάστηκαν όλες οι δραστηριότητες των κέντρων ξένων γλωσσών Λέξις που πραγματοποιούνται παράλληλα με την διδασκαλία της ξένης γλώσσας, όπως οι γιορτές για το HALOWEEN, THANKS-GIVING DAY, SAINT PATRICK’S DAY, TO PARTY με τα καρναβάλια, η εκδρομή στο MAGIC PARK κ.α.

Μεγάλη εντύπωση και ζωηρό χειροκρότημα απέσπασε η ανακοίνωση με τις ποικίλες ΧΟΡΗΓΙΕΣ των κέντρων ξένων γλωσσών ΛΕΞΙΣ στους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας και τα αθλητικά σωματεία.

Οι πρωταγωνιστές της πανέμορφης αυτής γιορτής ήταν τα παιδιά των μικρών τάξεων Junior, A to B, A senior, και συνεπήραν μικρούς και μεγάλους με την σκηνική τους παρουσία, τις όμορφες αγιοβασιλιάτικες στολές τους και το κέφι τους κι απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα γονιών, συγγενών και οικογενειακών φίλων.

Ο SUPER-JUNIOR, ο ήρωας των βιβλίων που χρησιμοποιούν στη διδασκαλία τους τα φροντιστήρια «ΛΕΞΙΣ» από την εκδοτική εταιρεία SUPER COURSE που εδρεύει στην Βέροια και τα βιβλία της διδάσκονται σε 2000 Κ.Ξ.Γ. αλλά και σε 180 Λύκεια–Δημοσίου σε όλη την Ελλάδα, έκανε διάλογο στα Αγγλικά με τα παιδιά των τμημάτων Junior.

Την εκδήλωση ομόρφυνε και πλαισίωσε με την παρουσία του, παιδικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Βέροιας, με την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κου Φώτη Πανανόπουλου.

lexis giorti3

Η σχολή μπαλέτου, σύγχρονου χορού και ρυθμικής γυμναστικής της ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, που εδρεύει στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών, αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Κράτος κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση με τρείς(3) χορευτικές ομάδες έκλεψε τις εντυπώσεις με την άψογη εμφάνιση εντυπωσιακών χορογραφιών μοντέρνου και Hip-Hop χορού.

Την εκδήλωση επιμελήθηκαν και προετοίμασαν οι καθηγήτριες του «ΛΕΞΙΣ», όμορφες όσο ποτέ ντυμένες στα κόκκινα γιορτινά τους συνολάκια, που έδειξαν την άριστη δουλειά που γίνεται στις τάξεις των Κέντρων Γλωσσών ΛΕΞΙΣ.

Την παρουσίαση της γιορτής έκανε η Κα Μαριάνθη Μήτογλου, ενώ την επιμέλεια του ήχου, των τραγουδιών και των προβολών είχε ο Κος Λαναράς Αντώνιος Διευθυντής του τμήματος πληροφορικής στα «ΛΕΞΙΣ».