Logo

To Halloween γιορτάστηκε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Ένωση Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, με την υποστήριξη του Veria Tech Lab της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας, διοργάνωσε δύο εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, για να γιορτάσει το Halloween (χάλοουιν), την πιο απίθανη και διασκεδαστική γιορτή της κέλτικης παράδοσης, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου.

Trick or Treat?? Φάρσα ή Κέρασμα;

Στην έναρξη της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι συγκεντρώθηκαν στον δεύτερο όροφο της βιβλιοθήκης, ενημερώθηκαν για το έθιμο Halloween και παρακολούθησαν ποιήματα, θεατρικό δρώμενο και τραγούδια που παρουσίασαν μαθητές από σχολεία της Βέροιας και του Μακροχωρίου (4ο Γυμνάσιο Βέροιας, 5ο Γυμνάσιο Βέροιας, Μουσικό Σχολείο Βέροιας, Γυμνάσιο Μακροχωρίου).

Στη συνέχεια τα παιδιά έως 12 ετών κατασκεύασαν μάσκες για το Halloween, στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης, ενώ τα μεγαλύτερα συμμετείχαν στο εργαστήρι μαγειρικής.

Με πολύ κέφι και φαντασία, η Καθηγήτρια Αγγλικής Αγγελική Γιαννάκη, με μαθητές όλων των βαθμίδων ετοίμασαν κεράσματα για το Halloween σε σχήμα φαντασματάκι, αράχνη, νυχτερίδα, νύχια μάγισσας, cup cakes με κολοκύθες και καπέλα μάγισσας, ενώ στο τέλος διακόσμησαν την Halloween τούρτα.

{jlex}flickr:72157686404638362{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb