Νέο λεωφορείο για τους παιδικούς του δήμου Βέροιας

«Τη μέρα που η δύναμη της αγάπης θα υπερνικήσει την αγάπη της δύναμης, ο κόσμος θα γνωρίσει την ειρήνη» (από τα αποφθέγματα του μεγάλου Ινδού ηγέτη, Μαχάτμα Γκάντι, η διδασκαλία του οποίου επηρέασε το διεθνές κίνημα για την ειρήνη).

Ειρήνη. Προϋπόθεση για μια ζωή ολοκληρωμένη, ακέραια. Ότι εύχεται και ελπίζει κάθε γονιός για τη ζωή του παιδιού του. Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης η 21η Σεπτεμβρίου και όχι τυχαία η επιλογή της ημέρας παραλαβής του καινούργιου σχολικού λεωφορείου, που θα εξυπηρετήσει την ασφαλή μεταφορά των παιδιών Προσχολικής ηλικίας των Βρεφονηπιακών και Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας.

Πρόκειται για ένα όχημα (28) θέσεων νηπίων και (1) θέσης συνοδού, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα συστήματα ασφαλούς κίνησης, βάσει τεχνικών προδιαγραφών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πλαίσια της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών στους γονείς του Δήμου Βέροιας, που αποκτήθηκε με άξονα την κοινωνική ευθύνη, η οποία διέπει τις αρχές λειτουργίας του «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας» και παραδόθηκε στην κυκλοφορία παρουσία Δημάρχου, Αντιδημάρχων, Προέδρου και μελών του Δ.Σ., Διευθύντριας και Προϊσταμένων Προσχολικής Αγωγής του «ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας», συνοδευόμενο από τις ευχές του Ιερωμένου Πατέρα Προδρόμου, για πολλά και ασφαλή δρομολόγια, με στόχο τη σοβαρή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών.