Μήνυμα της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τους επιτυχόντες σε ΑΕΙ - ΤΕΙ

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Μαυρίδου Αναστασία με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

"Ως Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλους τους νέους και τις νέες του νομού μας, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις του σχολικού έτους 2016-2017.

Συγχαίρω θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν, έπειτα από μια διαρκή και επίπονη προσπάθεια, να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο Εκπαιδευτικό ή Τεχνολογικό Ίδρυμα και τους εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια τόσο για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, κυρίως όμως για την ίδια τους τη ζωή.

Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς αλλά και στις οικογένειες των παιδιών που συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Τέλος, για τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν πρέπει να απογοητεύονται και να εγκαταλείπουν την προσπάθεια τους. Πάντα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία και εναλλακτική επιλογή.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες μας καλή σταδιοδρομία".