Ευχές Καλαϊτζίδη, Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδη στους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και τους Περιφερειακούς του Συμβούλους Νίκη Καρατζιούλα και Θεόφιλο Τεληγιαννίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: 

"Στο πέρασμα μιας επίπονης σχολικής προσπάθειας, τόσο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, όσο και για τις οικογένειες τους, θα θέλαμε να εκφράσουμε σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια της Ημαθίας, που έκαναν πράξη το όραμα τους να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Ευχής έργο είναι όλες οι πολιτικές δυνάμεις να προσπαθήσουν στην αναβάθμιση των πανεπιστημιακών και τεχνολογικών μας ιδρυμάτων, παρέχοντας τα αυτονόητα για μια αξιοπρεπή εκπαίδευση και διαβίωση στους φοιτητές μας, ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Η χώρα επιβάλλεται να κρατήσει τους αυριανούς επιστήμονες, όλων των ειδικοτήτων, στον τόπο μας. Δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί αυτή η αφαίμαξη του νεανικού ανθρώπινου δυναμικού της Ελλάδας, που καταφεύγει σε ξένες χώρες για να βρει εργασιακές ευκαιρίες.

Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, στα παιδιά που δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την εισαγωγική τους επιθυμία, δεν πρέπει να κυριαρχήσει η απογοήτευση, αλλά η ανασύνταξη δυνάμεων, αφού το μέλλον τους ανήκει".