Μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση εξασφάλισε υποτροφία σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο

Την δυνατότητα να σπουδάσει σε πανεπιστήμιο στην Αμερική με υποτροφία εξασφάλισε η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση Μάγδα Αδαλόγλου.

Τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας έδωσαν σε μαθητές τους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν σπουδές με υποτροφία στα κορυφαία αμερικάνικα πανεπιστήμια μέσω του ειδικού προγράμματος προετοιμασίας «Studies in America». Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν ακαδημαϊκή ή αθλητική σταδιοδρομία σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ με την εξασφάλιση πλήρους ή μερικής υποτροφίας (έως και 100% των διδάκτρων).

Η μαθήτρια Μάγδα Αδαλόγλου, συμμετείχε στο πρόγραμμα «Studies in America» και εκτός από τη φοίτηση στο σχολικό πρόγραμμα των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, ακολούθησε  παράλληλα ένα ιδιαίτερα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας για τη βελτίωση των ακαδημαϊκών και αθλητικών επιδόσεων της για να φτάσει στην εξασφάλιση της αθλητικής υποτροφίας και στην εισαγωγή της στο Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο (Μισισίπη). Η Μάγδα Αδαλόγλου είναι διακεκριμένη αθλήτρια του τένις, με κατάκτηση πανελληνίων τίτλων και συμμετοχές σε όλα τα ηλικιακά τμήματα της εθνικής.

«Τα Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα – Μπαρμπαρούση με βοήθησαν σημαντικά. Μου παρείχαν πολύ καλή μάθηση ενώ είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιώ τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις για να προπονούμε στο τένις» δήλωσε στον «Πληροφοριοδότη» η μαθήτρια, η οποία είναι η πρώτη που εξασφαλίζει υποτροφία στα Εκπαιδευτήρια Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση.