Τουρνουά μπάσκετ δημοτικών σχολείων

Με απόλυτη επιτυχία στο ανοικτό γήπεδο "Αρης Γεωργιάδης" στην Ελιά, πραγματοποιήθηκε η αθλοΠΑΙΔΕΊΑ Καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων περιοχής Βέροιας. Στην τρίωρη εκδήλωση τα παιδιά δέκα Δημοτικών Σχολείων (100 μαθητές-τριες) αγωνίστηκαν σε μορφή τουρνουά (5Χ5) και έπαιξαν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια.

Καλεσμένος της εκδήλωσης ήταν ο πρώην διεθνής Μπασκετμπολίστας Κώστας Τσαρτσαρής, οπού μίλησε με τους μαθητές-τριες και επισήμανε στα νεαρά παιδιά να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία, να αγαπήσουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, να παίξουν, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να ολοκληρωθούν ως αθλητές και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις γύρω από το άθλημα, να πάρουν μαθήματα ζωής μέσα από τη συνεργασία, την ομαδικότητα την πειθαρχία αλλά πάνω απ’ όλα να διασκεδάσουν.

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. Ημαθίας Αναστασία Ε. Μαυρίδου απένειμε τιμητική πλακέτα στο Κώστα Τσαρτσαρή και εξήρε το ήθος και την προσφορά στην Καλαθοσφαίριση και στον Ελληνικό Αθλητισμό.