Επίσκεψη κτηνιάτρου στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 π.μ., το 6ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας υποδέχθηκε τον κτηνίατρο κ. Τούπο Γιάννη, στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος Αγωγής Υγείας των τάξεων Α΄, Β΄και Γ΄.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί συζήτησαν με τον κτηνίατρο θέματα που αφορούν στη φροντίδα των ζώων και κυρίως των σκύλων και τη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντι στα αδέσποτα. Επίσης μέσα από πλούσιο φωτογραφικό και πολυμεσικό υλικό (βίντεο και power-point) που με ιδιαίτερο ζήλο και μεράκι ετοίμασε ο κ. Τούπος, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με ιστορίες αδέσποτων ζώων και την φροντίδα τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο σχολείο μετέβη ο παππούς δύο μαθητών μας με το σκυλάκι των παιδιών (φυσικά μετά από συνεννόηση με τη δασκάλα), χαρίζοντάς τους ευχάριστες στιγμές!

Μια γλυκιά κίνηση του Συλλόγου Γονέων

Μια πολύ γλυκιά και ευαίσθητη κίνηση έκανε το πρωί ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου -όπως φυσικά κάθε χρόνο τέτοια μέρα- προσφέροντας στα παιδιά  από μια κατακόκκινη «πετούγια» στο καθένα, σε ένα όμορφα διακοσμημένο γλαστράκι, με πλούσιες σε λόγια και συναισθήματα ευχές που έγραψαν τα ίδια τα παιδιά για τις μανούλες τους!

Η χαρά των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη!

Εμπνευστής της πολύ γλυκιάς ιδέας η αντιπρόεδρος κ. Βούλα Τζεβελέκου-Βασιλειάδου, που με τη βοήθεια της ταμία κ. Λαφάρα Παναγιώτας ετοίμασαν και πήγαν το πρωί στο σχολείο, ομορφαίνοντας έστω και για λίγο με το χρώμα της αγάπης τα παράθυρα.