Εκλογές στην Μαθηματική Εταιρία Ημαθίας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ στη συνεδρίασή της την Κυριακή 26 Μαρτίου αποφάσισε τη σύγκλιση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Παραρτήματος προκειμένου να πραγματοποιηθούν ο απολογισμός για τη χρονιά 2016 , καθώς και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής.

H Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στη Βέροια την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 10.30 π.μ. στο ισόγειο των γραφείων του Παραρτήματος, δε πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας (υπήρχαν μόνο 6 άτομα), οπότε θα επαναληφθεί την Κυριακή 7 Μαΐου και στον ίδιο τόπο στις 17.00 μ.μ..

"Το Παράρτημα Ημαθίας της Ε.Μ.Ε. είναι από τα πλέον δραστήρια στην Ελλάδα και είναι σημείο αναφοράς για την δράση του και την λειτουργία του. Και αυτό λόγω της εθελοντικής προσφοράς και κινητοποίησης των μελών μας, την εργατικότητα της Διοικούσας Επιτροπής και τη στήριξη της κοινωνίας και των φορέων της,

Η δύσκολη εποχή για τον τόπο σε συνδυασμό με τα προηγούμενα καθιστούν απαραίτητη τη μαζική παρουσία στην Γενική Συνέλευση, καθώς και την ενασχόληση με τον επιστημονικό μας σύλλογο.

Λόγω του μη ικανού αριθμού υποψηφίων για την Διοικούσα Επιτροπή ,σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας των παραρτημάτων της Ε.Μ.Ε, υπεύθυνη για ορισμό υποψηφίων είναι η Γενική Συνέλευση.

Γι αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι το παρόν την Κυριακή στις 17.00 μμ και να κρατήσουμε το παράρτημα ενεργό και τα επόμενα χρόνια. Είναι κρίμα ένα παράρτημα που είναι πρότυπο για όλη την Ελλάδα ,που ξεκίνησε τον θεσμό των Καλοκαιρινών Μαθηματικών Σχολείων στην Ελλάδα, που διοργάνωσε δύο Πανελλήνια συνέδρια , δύο βαλκανιάδες νέων ,τοπικούς μαθηματικούς διαγωνισμούς και δεκάδες ημερίδες και εκδηλώσεις ,να αναστείλει την λειτουργία του με τις όποιες συνέπειες που θα έχει στους μαθητές του νομού Ημαθίας" αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΜΕ .