Logo

Το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας κατέκτησε τον φετινό τίτλο του Σχολικού Πρωταθλήματος Ημαθίας στο ποδόσφαιρο

Το 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας κατέκτησε τον φετινό τίτλο του Σχολικού Πρωταθλήματος Ημαθίας στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα με προπονητή τον Δημήτρη Κεσκίνη, επικράτησε την Τρίτη (14/3) με 4-2 στα πέναλτι (κανονικός αγώνας 0-0) του ΓΕΛ Μακροχωρίου και προκρίθηκε στη 2η φάση του πρωταθλήματος, όπου την Πέμπτη 16/3 θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Νιγρίτας στο ΔΑΚ Νάουσας.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί γονείς και μαθητές, Νάουσα και Μακροχώρι τα έδωσαν όλα για την πρόκριση και έχασαν εκατέρωθεν ευκαιρίες για να προηγηθούν. Ωστόσο, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι, όπου οι παίκτες του 1ο ΕΠΑΛ Νάουσας ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη σπουδαία πρόκριση.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Τριανταφυλλίδης και Χαραλαμπίδης από την ΕΠΣ Ημαθίας

Στο ρόστερ που θα εκπροσωπήσει τον νομό Ημαθίας στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ελλάδας αγωνίζονται αρκετοί ποδοσφαιριστές των τοπικών πρωταθλημάτων Ημαθίας, όπως (μεταξύ άλλων) οι Χρήστος Χαβιαρόπουλος (ΓΑΣ Κοπανού), Νίκος Ιτσκάρας, Γιάννης Σαρακατσιάνος, Θάνος Κωστόπουλος (Ολυμπιακός Νάουσας), Δημήτρης Στογιάννης (ΑΕ Χαρίεσσας), Κώστας Αναδός, Χριστόφορος Κεχαΐδης (Αριστοτέλης Νάουσας), Αντώνης Ψαθάς(Παλασίδειος Ακαδημία), Μάρκος Μπόφτσης (ΑΟ Μαρίνας) και Γρηγόρης Γαλατσίδας (Θύελλα Στενημάχου).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb