Logo

Δήλωση συμμετοχής Εκπαιδευτικών σε ημερίδα – εργαστήριο του ΚΠΕ Νάουσας

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας προτίθεται να οργανώσει ημερίδα – εργαστήριο με τη μέθοδο του WORLD CAFE στις 5 Απριλίου 2017 και ώρα 16.00 -20.30 στη Βέροια με θέμα: « Η Περιβαλλοντική Εκπαίδευση στο σημερινό σχολείο».

Η ημερίδα - εργαστήριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος σ’ ένα βιωματικό εργαστήριο συμμετοχικής διαδικασίας, με σκοπό την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων και τη συλλογή απαντήσεων σε ερωτήματα σχετικά με το ρόλο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη σημερινή σχολική πραγματικότητα. Η τεχνική του World Café επιτρέπει στους συμμετέχοντες να βιώσουν τη εμπειρία της αυτό-οργάνωσης και αυτορρύθμισης της ομάδας, της εμβάθυνσης στο θέμα, του μοιράσματος και του πολλαπλασιασμού της γνώσης και των καινοτόμων ιδεών.

Οι εκπαιδευτικοί που θα συμμετάσχουν θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής Παρασκευή 16 Μαρτίου 2017. Η αποστολή της αίτησης συμμετοχής του εκπαιδευτικού να γίνει μέσω του αντίστοιχου γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb