Μήνυμα του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδη εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς

xalkidis nalbantis

Ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Ισαάκ Χαλκίδης εξέδωσε το παρακάτω μήνυμα εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς: "Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να απευθύνω σε όλους σας ένα μήνυμα ,μήνυμα ελπίδας ανάμεσα στα τόσα άλλα που θα δεχτείτε.

Μέσα στη δύσκολη καθημερινότητα την οποία βιώνουμε σήμερα όλοι μας, αξίζει οι μαθητές μας να ονειρεύονται, αξίζει να βάζουν στόχους και αν ακόμη σ ΄ αυτόν τον αγώνα πιστευόμουν ότι είναι μόνοι τους.

Μέσα από αυτήν, τη δική του μοναδικότητα που ο καθένας μας είναι , ας δώσουμε όλοι μαζί, ότι καλύτερο μπορούμε για να πλάσουμε μια παιδεία που μας αρμόζει , μια παιδεία για μια άλλη κοινωνία, αυτής που θα δίνει πολλές και ίσες ευκαιρίες σε όλους, τη δική σας παιδεία.

Αυτήν που με πείσμα , υπομονή, κόπους και πολλές θυσίες , δάσκαλοι και μαθητές προσπαθείτε συνεχώς να κατακτήσετε.

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες

Για πολλούς από εσάς, ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργικότητα.

Σ' ένα σχολείο ,όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε νέους συμμαθητές και φίλους ,όπου ο σεβασμός θα αποτελεί αρχή και η γνώση στόχο ,ελπίζω να μη σταματήσετε να οραματίζεστε σε ένα δύσκολο αύριο, που δημιούργησαν άλλοι για σας, χωρίς εσείς να έχετε ευθύνη ,γιατί μόνο έτσι θα δούμε αυτό για το οποίο χρόνια μοχθείτε, το κάτι διαφορετικό.

Με την ελπίδα, ότι το αύριο θα είναι καλύτερο από το χθες και πως στην «κορυφή της πυραμίδας» θα πορευθούμε όλοι μαζί , οι θερμές ευχές μου για υγεία , δύναμη και καλή πρόοδο, ας συνοδεύουν μαθητές ,εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες σ' αυτόν τον δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα".