Οι εγγραφές ξεκίνησαν στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ‘ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ’

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» θα βρείτε το τμήμα που ταιριάζει ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα από τα απλά ή εντατικά τμήματα αρχαρίων ή προχωρημένων, ανάλογα με τις γνώσεις σας και τις απαιτήσεις σας.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» έχει ως στόχο την άριστη εκμάθηση της ξένης γλώσσας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας σπουδές, από έμπειρους καθηγητές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Τα ποσοστά επιτυχίας, τη σχολική χρονιά 2013-2014, στα πτυχία Lower – Proficiency έφτασαν το 95%.

Οι εγγραφές για το έτος 2014-2015 ξεκίνησαν!

Αγγλικά – Γερμανικά – Ιταλικά – Γαλλικά – Βουλγάρικα - Κινέζικα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ:

- Ξεκινώντας με ΔΩΡΕΑΝ PRE-JUNIOR από την Α' δημοτικού με τα προγράμματα σπουδών του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» αποκτάτε το πτυχίο LOWER από την Α' γυμνασίου και στην συνέχεια παίρνετε το PROFICIENCY από την Γ' γυμνασίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!!!!

- Είστε ενήλικος / ενήλικη; Θέλετε το πτυχίο Lower Michigan (ECCE) σε 9 μόνο μήνες; To Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» έχει το κατάλληλο πρόγραμμα για σας!

- Τώρα, σας δύνεται η δυνατότητα εφόσον κατέχετε τις βασικές γνώσεις των Αγγλικών, να αποκτήσετε το LOWER μέσα σε δύο μήνες!

ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ:

- Νέα τμήματα γερμανικών για εφήβους για την απόκτηση του Zertifikat μόνο σε 14 μήνες!!! Μόνο με την εμπειρία και την σιγουριά του Κέντρου Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» που εδώ και 20 χρόνια είναι πάντα πρώτο σε επιτυχίες!!!

- Το πιο σύντομα πρόγραμμα γερμανικών στην πόλη!!! Αποκτήστε το Zertifikat σε 8 μήνες μόνο στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ» !!!

*Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες

Ειδικά τμήματα για:

- Δημόσιους Υπαλλήλους

- Τραπεζικούς Υπαλλήλους

- Ιατρούς (για ειδικότητα στο εξωτερικό)

 

Ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα από τη γραμματεία, που λειτουργεί καθημερινά, τα πρωινά 10.30-1.00 & τα απογεύματα 6.00-9.00.

 

Πλατεία Ωρολογίου 8, Βέροια
Τηλ. 2331073300