Σεμινάριο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης «Παίζω, σκέφτομαι και δρω για το Περιβάλλον»

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και της υποστήριξης των εκπαιδευτικών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας (διά της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων) διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, με θέμα: «Παίζω, σκέφτομαι και δρω για το Περιβάλλον».

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στην αξιοποίηση βιωματικών ασκήσεων και περιβαλλοντικών παιχνιδιών στα Προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, από τις 17:00 έως τις 20:00, στο 14ο Δ. Σ. Βέροιας. Στο σεμινάριο θα συμμετέχει περιορισμένος αριθμός εκπαιδευτικών.

Εμψυχώτριες του σεμιναρίου θα είναι οι Ελισσάβετ Φράγκου (Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας), Βέρα Αβραμίδου (Διευθύντρια 5ου Δ.Σ. Νάουσας, πρώην Αναπληρώτρια Υπεύθυνη του Κ.Π.Ε. Νάουσας) και Μαρία Ρούσσου (Εκπαιδευτικός, πρώην μέλος της Π.Ο. του Κ.Π.Ε. Έδεσσας-Γιαννιτσών).

Όσοι/ες εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται να συμμετέχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στον σύνδεσμοhttp://goo.gl/forms/MLrV34esUR