Συνέχεια και συνέπεια στις εξετάσεις πληροφορικής, αγγλικών, λογιστικής, γραφιστικής και AutoCad

easy

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, αποκλειστικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου του Cambridge και επίσημο εξεταστικό κέντρο διενεργεί κάθε Σάββατο εξετάσεις Πληροφορικής, χωρίς καμία διακοπή τα τελευταία 8 χρόνια. Το Σάββατο, που μας πέρασε με ημερομηνία 10/10/15 έδωσαν τις πρώτες τους εξετάσεις τα ΝΕΑ τμήματα του Σεπτεμβρίου. Επίσης, κάθε 1,5 μήνα διενεργούνται στο κέντρο μας εξετάσεις λογιστικής, γραφιστικής και autocad και κάθε δύο μήνες εξετάσεις Αγγλικών. Το Σάββατο, 17/10/15, έχουμε εξετάσεις Πληροφορικής, Λογιστικής, Γραφιστικής και το Σάββατο, την 14/11/15 θα διενεργηθούν οι πρώτες εξετάσεις Αγγλικών για τη νέα εκπαιδευτική χρονιά.

Είμαστε ανοιχτά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10.00-21.00 με συνεχόμενο ωράριο λειτουργίας και το Σάββατο από τις 9.00 μέχρι το πέρας των εξετάσεων.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τα προγράμματα σπουδών της πληροφορικής, αγγλικών, λογιστικής, γραφιστικής (photoshop-corel-illustrator), συνεχίζονται έως και 06/11.

Αυτή τη βδομάδα ξεκινούν τα μαθήματα για τα νέα τμήματα του Οκτωβρίου (Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων) και αναμένεται να σχηματιστούν και άλλα, με μέρες και ώρες προς διαμόρφωση.

Έλατε το συντομότερο να κάνετε την εγγραφή σας ώστε να ληφθεί υπόψη το πρόγραμμα σας στην διαμόρφωση των ωρών και των ημερών του τμήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες, περάστε από τα κεντρικά γραφεία της Easy education,Εληάς 1, 1ος όροφος ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 23310-70102.
Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε!

Μπείτε στη σελίδα της σχολής και ενημερωθείτε για τα νέα τμήματα. http://www.easy-education.gr/

Πληροφορίες:
Βέροια
Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο
Τηλ: 23310 70102, www.easy-education.gr 
Υπ. Σπουδών:
Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος