Οι γονείς 12ου Δημοτικού, Νηπιαγωγείου εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το πρατήριο βενζίνης

galani copy

Σήμερα την 24-9-2015 στη Βέροια στο προαύλιο του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου συγκεντρώθηκαν και εξέφρασαν την εντονότατη ανησυχία τους για την ασφάλεια των παιδιών τους με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε στο γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων την περασμένη Πέμπτη 17-9-2015 κατά τις πρωινές ώρες.

«Μόνο από θαύμα και λόγω της ώρας την οποία σημειώθηκε η έκρηξη δεν υπήρξαν θύματα και τραυματίες. Δεν μπορούμε όμως καθημερινά να αφήνουμε τις ζωές των παιδιών μας να εξαρτώνται από θαύματα!» τόνισαν.

Οι γονείς δήλωσαν αποφασισμένοι να προσφύγουν σε κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα, προκειμένου να ζητήσουν και να λάβουν όλες εκείνες τις εγγυήσεις που απαιτούνται, ώστε τα παιδιά τους να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο σχολείο τους χωρίς να διατρέχουν οποιοδήποτε κίνδυνο. Απευθυνόμενοι στον κ.Αντιπεριφερειάρχη, στον κ.Δήμαρχο Βέροιας και στον κ.Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ΖΗΤΟΥΝ να δρομολογηθούν ΑΜΕΣΑ οι προβλεπόμενες νόμιμες ενέργειες που απαιτούνται, για να καταστεί το σχολείο των παιδιών τους ΑΣΦΑΛΕΣ.

"Όλοι οι γονείς είμαστε έτοιμοι να περιφρουρήσουμε την ασφάλεια των παιδιών μας με κάθε νόμιμο τρόπο, καταφεύγοντας εάν χρειαστεί, ακόμη και στη δικαιοσύνη" αναφέρουν.