Ο αγιασμός στο 2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου

1o mak

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός στο 2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου. Στην τελετή παρευρέθησαν γονείς και παιδιά αλλά τίμησαν με την παρουσία τους και ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης Κωνσταντίνος, ο αντιδήμαρχος παιδείας Κ. Σοφιανίδης Γιώργος, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κουλουριώτης Διονύσης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μακροχωρίου κ. Κεχαΐδης Χρυσοβαλάντης.

Ο Δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό για καλή σχολική χρονιά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς, και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του δήμου στο κτίριο του νηπιαγωγείου. Τέλος υποσχέθηκε πως ο Δήμος Βέροιας θα είναι πάντα στο πλευρό εκπαιδευτικών και μαθητών, με ανταπόδοση «μόνο το χαμόγελό τους».

Οι εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στο Δήμο της Βέροιας και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο κ. Βοργιαζίδη αλλά και σε όλους όσους ενεπλάκησαν στη διαδικασία των παρεμβάσεων αυτών. Τον αντιδήμαρχο παιδείας κ. Σοφιανίδη, τον αντιδήμαρχο τεχνικών κ. Λαζαρίδη, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Κουλουριώτη, τον πρόεδρο της Δημ. Κοινότητας κ. Κεχαΐδη, τον υπεύθυνο σχολικών κτιρίων κ. Κυβεντίδη, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του νηπιαγωγείου αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την καλυτέρευση των συνθηκών νηπίων και εκπαιδευτικών του νηπιαγωγείου.