Τα οφέλη της εκμάθησης ξένης γλώσσας με καθηγητές native speaker

 

Της Marias Sancho

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως κάθε Σεπτέμβριο ξεκινάμε μια σχολική χρονιά γεμάτη με εκπλήξεις και θετική ενέργεια.

Ένα από τα καινούργια στοιχεία μας φέτος είναι ότι όλες οι καθηγήτριες στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA διδάσκουμε την μητρική μας γλώσσα, και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό για πολλούς λόγους.

Καταρχήν, είναι πολύ δύσκολο να αποκτά κανείς την πραγματική προφορά μιας ξένης γλώσσας σε τέλειο επίπεδο. Ο ντόπιος καθηγητής (native speaker) όμως την έχει αυτήν την προφορά, η οποία θα βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν από την αρχή το φωνητικό σύστημα, να εξασκήσουν σε άριστο επίπεδο τα προφορικά και να μιλάνε καλύτερα, όπως πρέπει.

Επίσης, όταν ο καθηγητής διδάσκει την μητρική του γλώσσα δημιουργείται στην αίθουσα η ανάγκη να επικοινωνούν μαθητές και καθηγητής μόνο στη γλώσσα που διδάσκεται, άρα χρησιμοποιούμε την γλώσσα για να την μαθαίνουμε.

Επιπλέον, όλους τους ιδιωματισμούς, τις καινούργιες εκφράσεις και τις παροιμίες, τις ξέρει ο ντόπιος καθηγητής (native speaker), γιατί απλά είναι η μητρική του γλώσσα!

Σε αυτό το σημείο δεν πρέπει να ξεχάσουμε την σημασία που έχει να είναι ο καθηγητής Φιλόλογος, όπως είμαστε εμείς.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών DIDACTICA όλες οι καθηγήτριες είμαστε Φιλόλογοι με Μεταπτυχιακά στην διδασκαλία ξένων γλωσσών.

Και κάτι ακόμα, αγαπάμε την δουλειά μας και τους μαθητές μας.

Εμείς εδώ είμαστε, εσείς τι περιμένετε;

 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ‘DIDACTICA’:
  • στα τηλέφωνα: 2331070252 & 6945961898 
  • στην διεύθυνση: Παστέρ 7, Βέροια
  • στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • στο Facebook: didactica & Maria Sancho