Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική από το Ωδείο Φίλιππος

odeio filippos

Το Ωδείο Φίλιππος συνεχίζει και φέτος τη μεγάλη του προσφορά στη Μουσική Εκπαίδευση και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Συναυλίες, σεμινάρια, μουσικοθεατρικές παραστάσεις, και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης και της συνεργασίας με τους γονείς και μαθητές, που προσφέρει η ιδιωτική φροντίδα και η προσωπική ενασχόληση. Σημαντικές είναι και οι οικονομικές διευκολύνσεις χωρίς να μειώνεται το επίπεδο σπουδών.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Με την επίγνωση των δυσκολιών που προέρχονται απ' την οικονομική κρίση, το Ωδείο προσφέρει τη δυνατότητα, αποκλειστικά και μόνο σε αρχάριους σπουδαστές, να παρακολουθήσουν ατομικά μαθήματα του μουσικού οργάνου που επιθυμούν και να απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων από την αρχή του διδακτικού έτους έως τις 31 Νοεμβρίου 2015.

Στη συνέχεια μπορούν είτε να αποχωρήσουν χωρίς καμία άλλη υποχρέωση, είτε να ενταχτούν στο κανονικό πρόγραμμα σπουδών ακολουθώντας την τρέχουσα πολιτική διδάκτρων του Ωδείου.

Τα μαθήματα θα έχουν ως αντικείμενο τη γνωριμία και εξοικείωση του μαθητή με το μουσικό όργανο και τη στοιχειώδη θεωρητική κατάρτισή του. Τα όργανα που διατίθενται προς επιλογή είναι: Πιάνο, κιθάρα κλασική-ηλεκτρική, φλάουτο, φλογέρα, βιολί, βιολοντσέλο, σαξόφωνο.

Από το συγκεκριμένο πρόγραμμα εξαιρούνται οι μαθητές με προηγούμενη μουσική εμπειρία οι οποίοι προσέρχονται με βεβαιώσεις μετεγγραφών ή μη, από αντίστοιχα μουσικά ιδρύματα του νομού.

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το Ωδείο Φίλιππος είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος όπως όλα τα Ωδεία της χώρας ιδιωτικά και δημοτικά, και παρέχει μετά την ολοκλήρωση των σπουδών, επαγγελματικά πτυχία και διπλώματα. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα εισαγωγής των υποψηφίων στα μουσικά Πανεπιστήμια έπειτα από τη σχετική προετοιμασία, με μεγάλη επιτυχία κάθε χρονιά.

Οι εγγραφές άρχισαν! Ωδείο Φίλιππος - Παρ. Αγγέλων 7, Βέροια (πίσω από το Δημαρχείο)
Τηλ: 2331067060