Θα συνεχιστεί το Κοινωνικό Φροντιστήριο στη Νάουσα

aithoysa

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα συνεχιστεί από τον Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάουσας το Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Ο Δήμος Νάουσας συνεχίζει την προσπάθεια παροχής βοήθειας σε οικογένειες που πλήττονται από τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι την πρώτη χρονιά λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου συμμετείχαν 28 εθελοντές καθηγητές και 67 μαθητές.

Ο Τομέας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάουσας καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που θέλουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία και να βοηθήσουν τους μαθητές που η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς τους δεν τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν πρόσθετα μαθήματα σε κάποιο φροντιστήριο να πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή επικοινωνώντας με την υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νάουσας κ. Χατζηκυριάκου Μαρία.

Τηλ. επικοινωνίας: 2332350371
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.