Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

aithoysa

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» έλαβε χώρα στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», με διαγωνιζόμενους μαθητές από Β' Δημοτικού μέχρι και Β' Λυκείου.

Μαθητές των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων αλλά και σχολείων του νομού έλαβαν μέρος στο Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό που διοργανώνει η «Καγκουρό Ελλάς» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Μαθηματικών.

Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας θα ήθελαν να συγχαρούν όλους όσους συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό που αποσκοπεί στο να αναδείξει τη σημασία της μαθηματικής -αναλυτικής και συνθετικής- σκέψης στην καθημερινότητά μας και ιδιαιτέρως όσους διακρίθηκαν λόγω του ανεπτυγμένου μαθηματικού τρόπου σκέψης τους.

Τα ονόματα των μαθητών που διακρίθηκαν είναι:

Δημοτικά Σχολεία

Ο Βασίλης Κλωνάρας από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, η Θωμαή Στανκίδου από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας, η Άννα Αλεξιάδου από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση, ο Σωτήριος Αδαμόπουλος από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση, ο Κωνσταντίνος Γερόπουλος από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση, η Κωνσταντίνα Κάτσικα από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση, ο Δημήτριος Γαρίτσης από τα Εκπαιδευτήρια Βέροιας Σαφαρίκα - Μπαρμπαρούση, ο Παναγιώτης Πιπερίδας από το 4ο Δημοτικό Βέροιας.

Γυμνάσια

Ο Κωνσταντίνος Στανκίδης από το 1ο Γυμνάσιο Βέροιας.