eTwinning στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας

iev eTwinning

Την επέτειο των 10 χρόνων eTwinning γιόρτασαν τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας, «Ι. Σαφαρίκας-Ι. Μπαρμπαρούσης», με τους μαθητές να σχηματίζουν με τα σώματά τους το λογότυπο της γνωστής αυτής ψηφιακής πλατφόρμας, όπου εκπαιδευτικοί από όλο τον κόσμο μπορούν να συνδεθούν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να αναπτύξουν συνεργατικά έργα και ιδέες, για μία πιο διαδραστική και ευχάριστη διδασκαλία.

Φέτος οι καθηγήτριες Αγγλικής του σχολείου συνεργάζονται με σχολεία από Πολωνία και Τουρκία πάνω στο θέμα «Animals», παρουσιάζοντας καινούργιο λεξιλόγιο σχετικά με τα ζώα σε μαθητές από 4 μέχρι 9 χρονών, μέσα από πληθώρα δραστηριοτήτων, φροντίζοντας να "ανεβάσουν" σχετικά βίντεο και φωτογραφίες στην πλατφόρμα του eTwinning, προκειμένου να ενημερώνονται και οι καθηγητές από τα αντίστοιχα σχολεία σε Πολωνία και Τουρκία.

Για την επέτειο των 10 χρόνων ύπαρξης της πλατφόρμας, οι υπεύθυνοι του eTwinning ζήτησαν από τους χρήστες-μέλη να ανεβάσουν την εν λόγω φωτογραφία, αποδεικνύοντας ότι όντως η δύναμη βρίσκεται στην ένωση.