Η ΚΕΠΑ συγχαίρει τους καθηγητές Αγγλικής

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Σοφιανίδης και οι εργαζόμενοι της Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας, , συγχαίρουν το Δ.Σ της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας Ν.Ημαθίας και συγκεκριμένα τις κυρίες  Ζαριφή Βάσογλου (ΑντιΠρόεδρο) , Αναστασία Παλασίδου (Γραμματέα) , Ευρυδίκη Γκόρη  (Ταμία) και Χριστίνα Σιάπα (Μέλος) , για το 3ο κατά σειρά πετυχημένο SPRING FESTIVAL (τα παιδιά των σχολείων δημιουργούν στην Αγγλική γλώσσα), που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Χώρο Τεχνών Δήμου Βέροιας σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Π.Α. και  με τη συμμετοχή  είκοσι (20 )Σχολείων της Ημαθίας , οχτώ (8 ) από την Α/θμια και δώδεκα (12)από την Β/θμια Εκπαίδευση .

"Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην Πρόεδρο του Δ.Σ της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας, κα Ασικίδου Αναστασία , ψυχή και γενική συντονίστρια της διοργάνωσης , για την ιδέα του Φεστιβάλ, τον  -επί μήνες- αγώνα για τη διεξαγωγή του αλλά και την πολύ καλή διάθεση συνεργασίας απέναντι στην Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας, την ουσιαστική βοήθεια ,τις παρεμβάσεις και τις «υποχωρήσεις». 

Μόνο καλό παράδειγμα προς τα παιδιά αλλά και προς όλους μας. Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στους καθηγητές Αγγλικής  , για την επιμονή στην εξωστρέφεια και στον «κοσμοπολιτισμό» , σε μια εποχή κομπλεξισμού, παραλογισμού και έντονης εσωστρέφειας!" αναφέρει η ΚΕΠΑ.